VW
corego
IKH
AKK
Valikko

Niclas Grönholm joutuu jäämään pois Span osakilpailusta

Niclas Grönholm joutuu jämmän pois rallicrosson MM-sarjan Span osakilpailusta ensi viikonlppuna. 22-vuotias Grönholm joutui umpilisäkeleikkaukseen viime lauantaina ja toipuminen leikkauksesta pitää MM-sarjan kakkosen pois Belgian Spasta.

- Harmittaa, että joudun olemaan sivussa, mutta toipuminen on nyt tärkeintä. Olisi ollut hienoa olla taas taistelemassa voitosta, mutta tälle ei voi mitään. Pitää malttaa olla rauhassa ja laittaa terveys ykköseksi, Grönholm totesi.

Niclas Grönholmin kausi MM-sarjassa on alkanut erittäin lupaavasti. Kauden avauksessa Grönholm ehti jo suhkutella voittoshampanjat, kunnes tuomaristo siirsi suomalaisen kakkoseksi. Toisessa osakilpailussa Barcelonassa sijoitus finaalissa oli neljäs kytkinongelmien viedessä parhaan terän vauhdista. Myös talli GRX Taneco Team on onnistunut ja Abu Dabin jälkeen se johti sarjaa. Kahden osakilpailun jälkeen tiimi on yhteispisteissä toisena.

- Kyllä nyt Niclaksen homma tökkii, mutta minkäs tälle teet. Nyt on keskityttävä toipumiseen, jotta mies on sitten jatkossa täydessä iskussa. Harmittaa Niclaksen ja koko timiinkin puolesta. Meillä on kuitenkin ollut kokonaisuutena erittäin hyvä alkukausi ja eiköhän se vauhti siellä ole jatkossakin, tallipomo Marcus Grönholm arvioi.

GRX Tanecon autoja Spassa ajavat Timur Timerzyanov ja rallicrossradoille paluun tekevä Joni Wiman.

Rallicrossin MM-sarja jatkuu 11. -12. toukokuuta Span radalla Belgiassa.

Teksti ja kuva: GRX Team