IKH
VW
corego
AKK
Valikko

Team Dynamo RX ja Toni Kuhanen neljänsiä Rallicross SM-avauksessa

Kouvolalaiset Team Dynamo RX ja Toni Kuhanen ajoivat neljänneksi Rallicrossin SM -sarjan avauskisassa Jalasjärvellä lauantaina. Tiimi lähti ensimmäiseen kisaan vanhalla Mitsubishi Lancerilla kun uusi Hyundai i20 osoittautui testeissä hieman epäluotettavaksi.

Tästä huolimatta Toni Kuhanen ajoi alkueristä neljänneksi suurimmat pisteet, semifinaalista tuli voitto ja lopulta finaalisijoitus oli niinikään neljäs. Kilpailun voitti Jere Kalliokoski, toiseksi ajoi Juha Rytkönen ja kolmanneksi Joni-Pekka Rajala.

”Kisa oli tiukkaa koko päivän ja pystyimme iskemään sadepyörillä ajetussa kisassa onnistuneen taktiikan turvin”, kommentoi Toni Kuhanen kisan jälkeen. ”Kaikki jätettiin radalle ja tulokseen ollaan tyytyväisiä. Tästä on hyvä jatkaa sarjaa ja näytti siltä että yhteistyökumppanimmekin viihtyivät paikalla.”

Team Dynamo RX:n Riku Seppä oli niinikään tyytyväinen tiimin ja kuskin otteisiin. ”Eihän tuo Mitsubishi ihan uunituoreelta enää näytä, mutta niin vain oltiin finaalissa eturivissä” naureskeli Seppä. ”Nyt jatketaan uuden auton testaamista ja toivotaan että saadaan sen myötä vielä vähän lisävauhtia Joensuun kisaan kesäkuun puolivälissä.”

Rallicross SM pistetilanne SuperCar-luokassa ensimmäisen kilpailun jälkeen:

Jere Kalliokoski 30
Juha Rytkönen 24
Joni-Pekka Rajala 24
Toni Kuhanen 22
Jari Putkinen 16

Rallicross SM 2019

25.5. Jalasjärvi
15.6. Joensuu
27.7. Jurva
24.-25.8. Rallycross Festival Kouvola
14.9. Honkajoki

Teksti: Tico Anttonen
Kuva: Team Dynamo RX