IKH
VW
corego
AKK
Valikko

Team Dynamo RX kahdella autolla Kouvola Rallycross Festivaliin

Team Dynamo RX on painanut pitkää päivää ja valmistautunut tulevan viikonlopun Rallycross Festival Kouvola -tapahtumaan Tykkimäen Moottoriradalla.

Tiimin Hyundai i20 SuperCar -auto alkaa vihdoin olla kisakunnossa ja auto tekee kisadebyyttinsä tänä viikonloppuna. Hyundain kuljettajana toimii kokenut Jari Tuuri, joka lähtee kisaan osittain testimielellä. Tiimin ykköskuski Toni Kuhanen ottaa SM-pisteiden kannalta varman päälle ja starttaa kisaan vanhemmalla Mitsubishi Lancerilla.

"Pienten luotettavuusongelmien vuoksi päädyimme siihen että Jari kilpailee Hyundailla ja tekee samalla tärkeää testityötä kun taas Toni pääsee varmasti painamaan täysillä ja jahtaamaan pisteitä Mitsubishilla", perustelee ratkaisua Team Dynamo RX:n Riku Seppä.

"Uuden auton ongelmat ovat olleet lähinnä voimansiirrossa, mutta uskomme että suurimmat vaikeudet on jo selätetty", summaa Seppä.

Rallycross Festival Kouvola on kauden neljäs SM-osakilpailu ja tällä kertaa mukana ovat myös pohjoismaisen Rally X Nordic -sarjan kuljettajat sekä kova nippu kotimaisia rallicrossin huippunimiä SM-sarjan ulkopuolelta. Luvassa on varmasti huikea kisaviikonloppu Team Dynamo RX:n kotiradalla.

Kolmen ajetun SM-osakilpailun jälkeen Team Dynamo RX:n Toni Kuhanen on Rallicross SM-sarjan SuperCar-luokassa sijalla 5. 50 pisteellä. Eroa neljännellä sijalla olevaan Jere Kalliokoskeen on seitsemän pistettä. Luokkaa johtaa Juha Rytkönen (77p), toisena on Joni-Pekka Rajala (68p) ja kolmantena Riku Tahko (67p). Kouvolan festivaaliviikonlopun jälkeen ajetaan vielä yksi osakilpailu Honkajoella 14.9.2019.

Team Dynamo RX:n Mitsubishi Lancer SuperCar -auto sekä kuljettaja Toni Kuhanen ovat mukana myös Rallycross Festival Kouvolan avaustapahtumassa kävelykatu Manskilla perjantaina klo 19.00.

Teksti: Tico Anttonen
Kuva: Team Dynamo RX Tiedotus