IKH
VW
corego
AKK
Valikko

Team Dynamo RX ja Toni Kuhanen Rallicross SM-sarjan sijalle viisi

Rallicross SM -sarjan tämän vuoden päätöskilpailu ajettiin lauantaina 14.9. Honkajoella. SuperCar-luokan mestaruuteen ajoi Juha Rytkönen, toinen oli Joni-Pekka Rajala ja kolmas Jere Kalliokoski.

Kouvolalaisen Team Dynamo RX:n finaalikisa ei mennyt suunnitelmien mukaan kun Kuhanen jäi neljänneksi omassa semifinaalissa ja tämän myötä lopputuloksissa sijoitus oli kahdeksas. ”Toinen alkuerä meni pilalle kun jäätiin kolaroinnin uhriksi ja sitten yritettiin paikata tilannetta ottamalla riskiä erilaisella rengasvalinnalla semifinaaliin, keli toi muutenkin haastetta päivään ja lopulta oli tyydyttävä tilanteeseen”, summasi päivää Toni Kuhanen.

Rallicross SM-sarjan SuperCar-luokan loppupisteissä Toni Kuhanen oli viides. Kesän sarja ajettiin kokonaisuudessaan Team Dynamo RX:n tutulla Mitsubishi Lancerilla kun tiimin uusi Hyundai i20 kärsi synnytysvaikeuksista. Jari Tuuri testasi Hyundaita kisaolosuhteissa Kouvolassa, mutta lopulta kausi päädyttiin varmuuden vuoksi ajamaan loppuun Mitsubishillä.

Team Dynamo RX:n Riku Sepän mieleen kauden kohokohtana jäi elokuussa Kouvolassa ajettu Rallycross Festival Kouvola. ”Jos ennen kauden alkua joku olisi sanonut mulle että ajetaan Mitsubishillä neljänneksi NordicX-kisassa niin olisin nauranut”, kertaa kisa Riku Seppä. ”Rallicrossissa taktiikan merkitys on valtava ja juuri se meni meiltä täysin nappiin Kouvolassa. Nordic X:n nelossija tällä kalustolla on meiltä tiiminä niin hyvä saavutus että voidaan olla sen myötä tyytyväisiä koko kauteen.”

Team Dynamo RX ja Toni Kuhanen vetäytyvät nyt talveksi tallin uumeniin ja valmistautumaan tuleviin koitoksiin. ”Kiitos vielä kerran kaikille yhteistyökumppaneille, tiimissä mukanaolleille ja tietenkin katsomossa kannustaneille faneille, hieno kesä takana ja mukavia hetkiä jäi paljon muisteltavaksi”, kiteyttää ja kiittelee Toni Kuhanen.

Kuva: Team Dynamo RX